24 June 2018

Regal de musical şi jazz cu Diana Dragoş şi Giampaolo Picucci

Filed under: Locale |

jazz

Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” Satu Mare a continuat duminică concertelor de weekend. Astfel, după concertul incendiar de rock, desfăşurat sâmbătă seara la “G.M.Zamfirescu”, seara de duminică de la District 15 a aparţinut în exclusivitate stilurilor de jazz şi musical. Evenimentul muzical i-a avut ca protagonişti pe doi tineri talentaţi, aceştia fiind Diana Dragoş şi Giampaolo Picucci, absolvenţi ai Şcolii de Arte Satu Mare. Şi de data aceasta concertul s-a desfăşurat cu casa închisă, iar timp de două ore publicul a fost încântat de prestaţia celor doi solişti. Aceştia sunt studenţi la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Pe parcursul serii, Diana Dragoş şi Giampaolo Picucci au interpretat numeroase piese de jazz, dar şi hituri celebre precum “Wrecking ball”, de Miley Cyrus, “What’s going on”, de Marvin Gaye. Giampaolo Picucci a venit la Satu Mare în anul 2010, iar în respectivul an a fost desemnat cel mai bun solist al festivalului-concurs “Muzica inimii mele“ şi a câştigat şi marele premiu la concursul “Steaua Sătmarului“, unde a interpretat piesa “Tears in Heaven“, a lui Eric Clapton. La finalul spectacolului, cei doi tineri au primit numeroase ropote de aplauze.

Următorul spectacol organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” Satu Mare va avea loc în data de 24 aprilie anul curent, începând cu ora 19.00, tot la District 15, un concert Chill Out Jazz, “Lyre & pan flute”. Spectacolul îi va avea ca protagonişti pe Florin Ştefan, alături de invitaţii săi Cserey Csaba, Hollandus Joszef, Aladar Pusztai jr şi Nicu Barna. Rezervări pentru acest spectacol se pot face la District 15.
Pavel Prodaniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *