17 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Roscatele fac sex mai des

Filed under: Life |

1

Potrivit celor mai recente cercetari, conteaza ce culoare are parul femeii pe care vrei sa o ademenesti in pat…

La Institutul Hamburg, a fost efectuat un studiu in care au fost chestionate mai mult de o suta de femei germane cu diferite culori ale parului in privinta frecventei cu care fac sex. Concluziile studiului au aratat ca roscatele fac sex mai des in comparatie cu blondele si brunetele.

Conducatorul studiului si sexologul Werner Habermehl, a spus ca, potrivit cercetarilor, roscatele fac sex mai des si cu mai multi parteneri, in comparatie cu femeile cu o culoare diferita a parului.

Ei au ajuns la concluzia ca o femeie care isi vopseste parul din roscat in alta culoare isi cauta un partener serios, in timp ce femeile care sunt intr-o relatie si se vopsesc roscat trimit un mesaj partenerilor lor sexuali ca se asteapta la mai mult decat le ofera acestia in prezent.

Psihologul Christine Baumanns spune ca s-ar putea sa nu fie femeile de “vina” pentru viata sexuala mai buna a roscatelor. “Rosu inseamna pasiune, iar cand un barbat vede o roscata va crede ca are de-a face cu o femeie cu care nu iti vei pierde vremea, ci vei ajunge direct la subiect cand vine vorba de sex.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *