22 April 2018

Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, s-a despărţit de soţia lui

Filed under: Life |

4

Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut pentru interpretarea personajului Mr. Bean, s-a despărţit de soţia lui, Sunetra, după o căsnicie de 23 de ani.

Deşi Rowan Atkinson nu a confirmat oficial despărţirea de soţia lui, Sunetra, actorul a alimentat speculaţiile în acest sens după ce a fost fotografiat în timp ce se plimba într-un parc din Londra alături de actriţa Louise Ford, în vârstă de 31 de ani, informează contactmusic.com, citând presa din Marea Britanie.

Rowan Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru „Quartermaine’s Terms”, de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări.

Mr. Bean, personajul creat de el, „un copil mare într-un corp de adult”, este celebru pentru gafele sale şi se exprimă cel mai adesea prin onomatopee, poartă acelaşi sacou din stofă uzată, pantaloni prea scurţi şi nu se poate despărţi de Teddy, ursul său din pluş, care îi este şi confident.

În acelaşi registru al antieroilor, Rowan Atkinson a interpretat pe marele ecran personajul Johnny English, un agent catastrofal, aflat în slujba reginei, o parodie a agentului James Bond.

Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista Car, din Marea Britanie, şi deţine câteva maşini de curse foarte scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *