25 April 2018

Soacră muşcată de faţă de câinele ginerelui!

Filed under: Locale |

Caine (1)

Un fapt mai puţin obişnuit s-a întâmplat în cursul zilei de vineri la Carei.

Concret, câinele unui bărbat a sărit şi a muşcat-o pe soacra acestuia, cu toate că victima locuia de mai mulţi ani în aceeaşi curte.

Ginerele femeii s-a ales cu un dosar penal din cauza câinelui, în timp ce soacra sa s-a ales cu câteva zile de spitalizare.

“În data de 4 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Ordine Publică Urban Carei au fost sesizaţi telefonic, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat de 56 ani, din Carei, despre faptul că soacra sa, în vârstă de 87 ani, a fost muşcată de faţă de câinele acestuia, în curtea locuinţei comune unde aceştia domiciliază. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau a deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane conform art.12 alin.1 din O.G. 55/2002 R”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.
Ciprian Bâtea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *