19 June 2018

Șoferi depistați cu mult alcool… la bord

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Agenţii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj l-au identificat în trafic, marţi, 8 aprilie, în jurul orei 23.00, pe strada Simion Bărnuţiu din Zalău, pe G. Dorel, din Zalău, care conducea un autoturism deşi consumase băuturi alcoolice (în momentul testării cu aparatul alcooltest acesta a indicat 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat să se supună prelevării. S-a ales cu dosar penal pentru refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii din Surduc au oprit în trafic, pe DN 1H, un autovehicul condus de Z. Călin, 44 ani, din Turbuța. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot pe pe DN 1H a fost identificat, ieri, și T. Doru, în vârstă de 24 ani, din Var, care se afla la volanul unui autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *