23 June 2018

Spitalul din Zalău face angajări

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Funcţia de director de îngrijiri scoasă din nou la concurs

Cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj, Spitalul Județean de Urgență Zalău, are nevoie de personal. Este vorba de un post de registrator medical, două posturi de brancardieri şi un post de bucătar, acesta din urmă fiind pe perioadă determinată. Doritorii şi-au putut depune dosarele de înscriere la concurs, la serviciul de resurse umane, până marţi, 22 aprilie, la ora 15.00.

Pe lângă documentele cerute la dosar, ei vor trebui să achite şi o taxă de înscriere, de 50 de lei. Concursul pe post va avea loc în 25 aprilie pentru registrator medical, respectiv în 28 – 29 aprilie pentru posturile de brancardier şi bucătar.

De asemenea, funcţia de director de îngrijiri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău este scoasă din nou la concurs, după încercarea nereuşită din noiembrie anul trecut, când concursul a fost anulat din lipsa candidaţilor. În prezent această funcție este ocupată, cu delegaţie, de Ramona Marincaş.

Cei care râvnesc la acest post o pot face până în data de 6 mai, dar candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiții și anume: domiciliu stabil în România, nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, sunt absolvenţi de studii de specialitate în domeniul medical şi au cel puţin doi ani vechime ca asistent medical principal.

Concursul va consta într-o probă scrisă, care va avea loc în 14 mai, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului, programat pentru data de 15 mai, la ora 9.00, urmând ca în aceeaşi zi, de la ora 12.00, să aibă loc interviul de selecţie.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *