22 April 2018

Tadici, bun de plată și suspendat 3 etape

Filed under: Sport |

Managerul HC Zalău și antrenorul echipei României la handbal feminin, Gheorghe Tadici, a fost supendat trei etape de către comisia de apel a FRH și amendat cu suma de 1.000 lei. Astfel, Comisia de Apel a Federației Române de Handbal a evaluat apelul făcut de arbitrul Sorin Dinu și a hotărât, în urma vizionării imaginilor de la jocul HCM Roman și HC Zalău, suspendarea antrenorului în următoarelor trei etape, începând cu meciurile care vor avea loc în Cupa României. În urma ședinței de ieri, luni, 31 martie, Federația Română de Handbal a confirmat faptul că cei din Comisia de Apel, la solicitarea conducerii FR Handbal a apelului domnului Dinu Sorin, a hotărât următoarele:
– menține parțial hotărârea Comisiei de Disciplină privind penalizarea domnului antrenor Tadici Gheorghe cu suma de 1.000 lei (sumă ce a fost achitată) conf. Art. 37.2 lit a.
– după vizionarea imaginilor de la jocul HCM Roman – HC Zalău (desfășurat în 04.01.2014) și luând în considerare situația de recidivă a domnului Tadici Gheorghe, comisia a hotărât și sancționarea acestuia prin aplicarea Art. 37.2 lit b cu suspendare din activitatea competițională pe termen de 3 etape începând cu primul joc oficial după comunicarea sancțiunii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *