More

    Tânărul decedat în accident de motocicletă, omagiat de confraţi

    moto

    Mai mulţi motociclişti sătmăreni s-au adunat ieri(n.r. marti) în mod simbolic în faţa Catedralei Romano-Catolice, omagiindu-l, în acest fel, pe motociclistul decedat duminică într-un accident rutier în apropierea aeroportului. “Ne-am adunat în memoria unui prieten de-al nostru decedat duminică într-un grav accident, a cărui înmormântare are loc azi (n.r. – ieri). Îi aducem în acest fel un ultim omagiu”, a precizat Marius Waranovsky, membru Eagle Bikers.

    Biker-ii au pornit în convoi spre cimitirul unde a avut loc slujba de înmormântare a tânărului lor coleg. Cu motoarele turate, biker-ii au pornit într-un tur demonstrativ prin oraş având ca destinaţie cimitirul unde avea să aibă loc înmormântarea.

    A fost primul accident mortal cu motociclişti din acest an. Tânărul de 26 de ani avea permisul de puţină vreme iar motocicleta de mare capacitate pe care o conducea a cumpărat-o cu o zi înainte de accident. Atenţia, dexteritatea şi experienţa sunt cruciale în pilotarea motocicletelor după cum declară chiar colegii bike-rului. Iar şoferii, trebuie şi ei să se obişnuiască cu prezenţa celor pe două roţi în trafic.

    Cu o zi înainte de accidentul fatal al tânărului motociclist, bikeri de la mai multe cluburi din oraş şi din ţară s-au strâns pentru a participa la un meeting care a avut ca scop efectuarea unor exerciţii de antrenament a motocicliştilor. Şi atunci discuţiile s-au purtat în jurul importanţei atenţiei şi respectării reglementărilor de viteză.
    Silvia Spanciu

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE