More

    Victorie în faţa juniorilor

    Sequence-01

    Sala Ecaterina Both din Satu Mare a găzduit, ieri, din nou un meci de handbal din cadrul Diviziei A după o perioadă destul de lungă. CSM Satu Mare a întâlnit lotul naţional de juniori de la Sighişoara, gruparea sătmăreană reuşind să se impună cu 35-28, la pauză 18-13.

    Conform aşteptărilor, elevii lui Nicolae Istrate nu au avut probleme în faţa unor juniori care însă s-au dat greu bătuţi. Experienţa a făcut ca CSM să obţină ieri victoria. Deşi portarul Cioroiu este accidentat a evoluat în meciul cu Naţional Sighişoara. Nu acelaşi lucru putem spune despre Chira, care nu s-a pregătit în această săptămână. Pare-se că are dureri la călcâiul unui picior, însă nu doar acesta pare să fie motivul pentru care nu a evoluat. Zice-se că s-ar fi iscat un conflict în vestiar, după prestaţia slabă de la Cluj a handbalistului şi acesta ar fi motivul pentru care a refuzat să se pregătească.

    Revenind la meci, să spunem că CSM-ul a condus pe toată durata partidei, chiar dacă oaspeţii s-au apropiat în repriza secundă la trei goluri, 17-20.
    Însă aceşti tineri au demonstrat că au valoare, iar odată cu trecerea anilor pot deveni handbalişti importanţi.

    Pentru CSM au evoluat Cioroiu şi Pogynă în poartă, Morar cu 10 goluri, Mateş 7, Clipea şi Santeiu cu 4, Ungar şi Ciaca câte 3, A. Pop 2, Mureşan şi Jurj 1, R. Pop. Din păcate Jurj s-a accidentat după doar două minute şi nu a mai putut fi folosit.
    “Felicit băieţii pentru această victorie. Aşteptăm ca acest campionat să se încheie şi să vedem ce vom face de la toamnă“, a spus după meci Istrate.

    Următorul meci al echipei sătmărene este programat duminică la Făgăraş, echipă care s-a impus în tur la Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE