25 June 2018

Vor pământ, dar nu au acte doveditoare

Filed under: Locale |

terebesti

Marea majoritate a persoanelor care s-au prezentat ieri la audienţele prefectului Eugeniu Avram la Terebeşti au prezentat probleme de fond funciar. Mulţi dintre aceştia îşi doreau punerea în posesie a unor suprafeţe de teren, însă nu puteau prezenta acte doveditoare că acestea ar fi aparţinut înaintaşilor lor, sau alţii nici măcar nu şi-au depus în termen cererile de restituire. Cu părere de rău, prefectul i-a anunţat că atâta vreme cât nu au un document doveditor sau nu şi-au depus cererile la timp, nu mai pot fi ajutaţi decât în instanţă.

În afară de problemele de fond funciar, la audienţele de la Terebeşti s-au mai prezentat câteva persoane care s-au plâns de faptul că au probleme cu vecinii. Unul dintre aceştia, preotul paroh, Iosif Cuciovan, îl acuza pe vecinul său că are o fermă şi îi creează disconfort. Totodată, şi două vecine din Gelu s-au acuzat una pe alta că nu sunt respectate normele de bună convieţuire. În ambele cazuri prefectul a dispus verificări din partea DSVSA şi Garda de Mediu.

De asemenea, Ecaterina Baugarder a pretins că terenul pe care în prezent se află sediul Poliţiei Terebeşti precum şi aşa-zisa “casă a specialiştilor” îi aparţine şi că doreşte ca în schimb să primească despăgubiri, nu teren. Atât prefectul Avram cât şi şeful Serviciului Juridic Cosmin Dorle i-au recomandandat acesteia să mai aştepte pentru că deocamdată dosarele se află în fază de evaluare la nivel naţional.
Florin Dura

One Response to Vor pământ, dar nu au acte doveditoare

 1. Стоматологическая клиника Роял Дент дает стоматологические сервисы на самом
  высшем уровне, инновационные методики лечения болезней зубов и десен!

  Профилактика стоматологических болезней.
  Терапевтическая стоматология.
  Пародонтология. Стоматологи Роял Дент дают гарантированное исцеление гингивита,
  пародонтита, пародонтоза, кровоточивости десен, также остальных воспалительных действий
  десны.

  детская стоматология
  21 September 2014 at 08:29
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *