More

    Zalăul va avea terenuri de tenis acoperite

    Se acoperă două terenuri de tenis și se construiește o clădire de vestiare

    1

    În această perioadă se lucrează la acoperirea a două terenuri de tenis din cadrul Bazei Sportive din imediata vecinătate a Sălii Sporturilor dn Zalău. 

     
    Investiţia se realizează pentru a putea extinde perioada de utilizare a celor 2 terenuri, pe durata întregului an – atât în sezonul cald, cât şi în sezonul rece,  când timpul nefavorabil împiedică frecvent utilizarea terenurilor cu zgură, neacoperite.
    Banii provin din sponsorizarea primită de la SC TenarisSilcotub – 100.000 $ şi, în completare, de la Primăria Municipiului Zalău – aproximativ 100.000 lei.
    Lucrările presupun realizarea fundaţiei, a structurii din oţel, acoperiş din polyplan – inclusiv închideri laterale, cu posibilitatea de deschidere pe perioada verii, nocturnă cu 18 proiectoare și încălzire cu 4 tuburi radiante.„Prin ajutorul deosebit pe care l-am primit de la firma TenarisSilcotub, se va oferi posibilitatea asigurării unei perioade continue de pregătire şi antrenament, pentru sportivi – copii şi juniori din secţiile de tenis ale Cluburilor sportive şi pentru numeroşii amatori, practicanţi ai sportului de agrement şi de performanţă din Zalău şi alte localităţi din judeţ”,  a declarat Radu Căpîlnașiu, primarul municipiului Zalău.

    În vecinătatea terenurilor de tenis urmează să demareze lucrările de construire a clădirii de vestiare, care va avea la parter vestiare, duşuri, grupuri sanitare, spaţiu administrativ, sistem de încălzire, iar la etaj va fi o sală de protocol, cafe-bar, oficiu, vestiare personal, grup sanitar, vestiare arbitrii, terasă acoperită.

    De asemenea, se  va amenaja o parcare auto, cu 14 locuri. Valoarea investiției, suportată din bugetul local, care se va derula pe parcursul a 12 luni, este de 970.495,59 lei.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE