19 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

A fost desemnată cea mai frumoasă ardeleancă

Filed under: Locale |

miss

La Cluj-Napoca a avut loc vineri seara concursul Miss Ardeal. Mai multe tinere s-au înscris în concursul care căuta cea mai frumoasă ardeleancă. Astfel, concurentele au avut de trecut cinci probe, printre care ținutele de zi și de seară, dar și cea de cultură generală. Juriul a fost format din Ștefan Florea (preşedinte juriu)-City Models, Alina Barzog – reporter Radio Cluj, Silvia Cseh- prezentator Nord Vest TV și designerii Georgiana Stefanoaie și Mihaela Todor. Aceștia au decis ca locul trei să fie ocupat de Cristea Diana, locul doi de Crăciun Simona și premiul întâi să-i revină tinerei Agoston Csilla.

Titlul de Miss Popularitate a fost ocupat de Denisa Lazar, iar Miss Ardeal a fost desemnată Sorana Teocan. Aceasta a câștigat mai multe premii dar și un contract cu o agenție de modeling din Cluj-Napoca. Sorana este o tânără de 19 ani care lucrează la un supermarket din Cluj. Aceasta ne-a dezvăluit că Miss Ardeal a fost primul concurs de acest gen la care a participat, dar colaborarea cu agenția de modeling o va ajuta pe viitor. Concursul Miss Ardeal s-a aflat la prima ediție, evenimentul fiind susţinut de Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest.
Florin Dura

3 Responses to A fost desemnată cea mai frumoasă ardeleancă

 1. Miss-ul a fost desemnat de catre organizatori si nu de juriu din pacate!

  Sergiu
  15 October 2014 at 22:37
  Reply

 2. FETELOR chiar aveti impresia ca aratati ca niste modele…… pacat, sunteti ca dintr-o poza de la absolvire.
  fac si astia cu firma lor evenimente si apoi va iau banii pe pregatiri si cursuri de mooodeling. va pierdeti timpul fetelor!!!!!!!!!

  alecsimo
  11 August 2015 at 15:17
  Reply

 3. Da-mi Doamne schiuri ca bete am deja….

  Pop Ioan
  12 August 2015 at 10:22
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *