More

    A intrat cu mașina într-un gard și pe urmă a părăsit-o pe câmp

    Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Jibou au fost sesizaţi de către un cetățean din localitatea sălăjeană Gârbou, care a reclamat faptul că un autoturism a intrat în gardul care împrejmuieşte curtea sa, distrugându-l pe o porţiune de aproximativ 10 metri.

    Poliţiştii au identificat un autoturism, cu număr de înmatriculare provizoriu, proprietatea lui D. Liviu, în vârstă de 38 ani, din localitatea Cernuc, abandonat pe un câmp, la o distanţă de aproximativ 500 metri de la locul coliziunii, avariat în partea din faţă.

    Din investigaţiile poliţiştilor şi audierea martorilor, s-a stabilit că, după impact, proprietarul autovehiculului, ajutat de un prieten, a tractat maşina cu un tractor, şi a ascuns-o pe un câmp.

    De asemenea, în urma cercetărilor, a reieşit faptul că bărbatului îi fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule la data de 6 mai a.c. s-a întocmit dosar penal pentru «conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conducere suspendat” (art. 335, alin. 2, C.P.).
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE