More

    Apelul liderilor Alianţei PSD-UNPR-PC

    “Le mulţumim tuturor sătmărenilor în mod anticipat pentru votul pe care îl vor da duminică”

    1

    Conducerea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD a susţinut astăzi o conferinţă de presă, ultima din această campanie electorală,  ocazie cu care le-au mulţumit tuturor sătmărenilor pentru simpatia arătată în această campanie. De asemenea, preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, i-a îndemnat pe sătmăreni să iasă duminică la alegeri, dar să nu-şi arunce voturile pe tot felul de candidaţi şi de partide care nu aduc nimic bun pentru judeţul Satu Mare.

    “Aş dori să mulţumesc presei sătmărenii pentru modul în care au prezentat sătmărenilor această campanie electorală. Trebuie să recunosc că, din fericire pentru noi, am fost cei mai vizibili şi cei mai promovaţi de către presa sătmărenilor. Vreau să le mulţumesc sătmărenilor pentru că de-a lungul acestei luni au primit cu simpatie peste tot îj judeţ, în localităţile judeţului, unde am avut întâlnirile cu cetăţenii şi mă bucur că atât domnul Ovidiu Silaghi, candidatul nostru în Colegiul 2, cât şi domnul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu şi doamnele europarlamentar Corina Creţu şi Daciana Sârbu au fost primiţi cu simpatie şi au fost trataţi de sătmăreni cu mult interes. Aşa că le mulţumesc din suflet şi îi asigur că doar votând Alianţa PSD-INPR-PC viaţa politică în România va intra pe un făgaş normal, care sper să continue şi în toamnă pentru a scăpa de ultimele rămăşiţe ale regimului Băsescu. Avem candidaţi foarte puternici, cu experienţă naţională şi internaţională, domnul Ovidiu Silaghi al Camera Deputaţilor în Colegiu 2 şi domnul Ioan Mircea Paşcu, un sătmărean la Parlamentul European. Doar împreună, şi sub Guvernul Ponta, România începe să intre pe un făgaş normal. Am văzut că PSD tinde spre 50%, asta înseamnă că electoratul din judeţ şi din ţară îşi dau seama că şansa pentru o ţară prosperă şi pentru un popor care să o ducă mai bine este această Alianţă PSD-UNPR-PC. Le mulţumesc tuturor sătmărenilor în mod anticipat pentru votul pe care sper că îl vor da duminică”, a arătat liderul PSD Satu Mare.

    Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că Guvernul Ponta sprijină judeţul Satu Mare, în ultimii doi ani făcându-se investiţii serioase, spre deosebire de ultimii 10 ani când „cei apropiaţi regimului Băsescu” au făcut doar promisiuni.

    “Să nu uităm că regimul Băsescu la ora actuală, chiar dacă s-au împărţit în mai multe partide, s-au reorientat şi încearcă să îi ademenască pe sătmăreni cu tot felul de promisiuni deşatrte, pe care sătmărenii sper să nu le ia în considerare. Îi rog pe sătmăreni să nu dea votul unor traseişti politici mărunţi, începători în politică. Este păcat să ne aruncăm voturile pe aceste partide mărunte şi pe aceşti candidaţi care nu aduc nimic pentru judeţului Satu Mare. Ceea ce s-a făcut în judeţul Satu Mare în ultimii doi ani nu s-a realizat de la Revoluţie încoace şi numai vorbesc de proiectele pe care le avem în desfăşurare atât la nivelul Consiliului Judeţean cât şi la nivelul municipiului Satu Mare. Sunt cele mai mari şi cele mai vizibile. Pentru că faptele sunt fapte şi vorbele sunt vorbe. Chiar dacă alţii au stăpânit zece ani acest judeţ, nu au făcut nimic bun pentru judeţ şi pentru această ţară”, a declarat Mircea Govor.

    Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, Ovidiu Silaghi, a mulţumit echipelor de campanie.

    “Le mulţumesc celor care au reuşit să ne suporte în această campanie electorală pentru că sunt convins că la unii le-am creat un disconfort, dar aşa este în campanie electorală, trebuie să participăm. Ceea ce noi am făcut şi am făcut-o cu mult succes. Le mulţumesc şi celor care au făcut campanie electorală, echipelor care au participat în teren la campania electorală. Oameni care şi-au rupt din timpul liber, oameni care s-au dedicat acestei munci şi au participat efectiv la această campanie electorală. În rest, suntem convinşi de un rezultat foarte bun, atât eu cât şi Ioan Mircea Paşcu, prietenul meu. Credem cu tărie că vom reuşi. Ioan Mircea Paşcu fără probleme, iar la mine competiţia electorală este deschisă”, a declarat Ovidiu Silaghi.

    De asemenea, deputatul Octavian Petric şi purtătorul de cuvânt al PSD, Manuela Rogoz, au solicitat sătmărenilor să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC.

    “Vreau să văs pun că sătmărenii au avut un comportament bun, tot timpul am putut să avem un dialog, chiar dacă uneori au existat şi probleme, dar am venit cu argumente şi cred că am reuşit să îi convingem pe oameni să ne înţeleagă şi să ne creadă. Sunt lucruri palpabile în aceşti doi ani de zile care s-au făcut în judeţul Satu Mare. S-a reuşit ca prin măsurile pe care le-a luat Guvernul României să se redreseze economia. Este un lucru foarte bun şi se simte în sectorul bugetar şi în rândul pensionarilor. Avem o balanţă foarte bună între încasări şi plăţi. România nu mai este obligată să ia credite pentru a plăti salariile în sectorul bugetar şi pensiile. Avem, după aţi observat în 2013, România a avut o creştere de 3,8%. Comentatorii spuneau că anul 2013 a fost un an binecuvântat de Dumnezeu. Dar uitaţi că în primul trimestru al anului 2014 România a înregistrat o creştere de 3,8% pe primul trimestru. Sunt lucruri reale, care se văd şi sunt certificate de instituţii internaţionale. Toate aceste lucruri au fost făcute posibile prin angajamentul ferm al conducerii Consiliului Judeţean, prin Adrian Ştef şi Mircea Govor, prin implicarea lui Ovidiu Silaghi din calitatea sa de ministru al Transporturilor. Personal, în 2013 am avut o acţiune în judeţul Satu Mare cu Comisia de buget în care m-am angajat să promovez toate proiectele. Mă bucur că în urma vizitei primului ministru al României, din 14 mai, prin acele obiective pe care le-am propus ca investiţii pentru judeţul Satu Mare s-au numărat realizarea unui nou sediu al Primăriei Tăşnad, staţiunea de la Luna Şes, drumul de la Livada spre Negreşti-Oaş”, a precizat Octavian Petric.

    Extrem de jovial, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a făcut un apel locuitorilor din municipiul reşedinţă de judeţ să iasă la urne, cu precizarea că voturile date candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC sunt voturi date direct către el.

     “Cei care m-au iubit mă iubesc în continuare. Cei care nu m-au iubit încep să mă iubească. Fac un apel prietenesc la toţi cetăţenii municipiului Satu Mare să considere că votul de duminică i-l dau primarului. Primarul are nevoie de toate voturile cetăţenilor, aceste voturi intrând înspre primar vor duce la o deschidere totală a Guvernului României, miniştrilor, europarlamentarilor, şi vom fi sprijiniţi în mod special“, a declarat Dorel Coica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE