More

    Arădenii mai cred în minuni!

    oli

    Olimpia şi UTA Arad se întâlnesc azi(n.r. miercuri) de la ora 17 în etapa a 4-a a play-out-ului ligii a 2-a, seria Vest. Partida pare a avea o miză mai mare pentru arădeni care după succesul de sâmbătă cu Motru mai speră într-o salvare miraculoasă de la retrogradare. Iar pentru asta, conform presei arădene, UTA va alinia la Satu Mare cea mai bună formulă de echipă. În ciuda faptului că Adrian Marţian, controversatul patron al echipei, şi-ar dori altceva, o prezenţă a juniorilor pe teren!

    Directorul sportiv al clubului arădean, Cătălin Barbu nu se mai implică la echipă, văzând scandalul care domină la UTA iar mingea pare a fi acum în terenul lui Dorin Micșa, care va avea de luat decizia cine evoluează la Satu Mare. Din informațiile noastre, directorul executiv al clubului înclină spre echipa de seniori, așa că e greu de crezut că s-ar putea întmpla altceva decât ca prima echipă să fie pe teren contra sătmărenilor scrie site-ul aradon.ro.

    Olimpia nu are emoţii şi nici probleme înaintea acestui joc iar jucătorii şi antrenorii îşi doresc o nouă victorie în faţa celor de la UTA, după ce în sezonul regulat s-au impus atât la Arad cât şi la Satu Mare.

    La Olimpia va reveni după suspendare portarul Anca Trip, în vreme ce la arădeni, argentinianul Laso, accidentat şi… neplătit, a părăsit echipa.

    “Vrem o victorie pentru suporteri noştri şi pentru a rămâne pe primul loc în play-out”, spun oficialii Olimpiei.

    ECHIPA PROBABILĂ:
    Olimpia: Anca-Munteanu, Ene, Mureşan, Iuhas-Gavrilescu, Villand, Rus, Lemac-Bujor, Boştină.

    Untitled-1

     

    Programul etapei de azi:
    Play-off: FC Olt – CSM Râmnicu Vâlcea, CS U Craiova – Metalul Reșița, Gloria Bistrița – ASA Târgu Mureș
    Play-out: Olimpia Satu Mare – UTA Arad, CS Mioveni – FC Bihor. Minerul Motru stă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE