More

    Arbitrii bătuţi au sunat la 112!

    arbitru-lovit

    Comuna Napradea a revenit in fotbalul salajean dupa o pauza indelungata, iar din acest retur a inceput sa emita pretentii, astfel ca a obtinut cateva rezultate bune. Cum duminica, gruparea condusa de Eugenia Pop a primit vizita liderului Cetatea Buciumi, toate gandurile au dus spre un nou rezultat pozitiv, insa forta adversarului si-a spus cuvantul si oaspetii au castigat cu scorul de 2 – 0.

    Pana aici totul normal, dar din pacate neputinta celor de la Napradea s-a transformat in injurii, amenintari si, mai grav, violente asupra brigazii de arbitri conduse de Fabian Rus. Spiritele au inceput sa se aprinda din prima repriza, cand gazdele au ramas in 10 oameni, dar chiar si in inferioritate Napradea a rezistat fara gol in fata liderului, pana in minutul 78. Sigur, in tot acest timp, orice decizie a arbitrilor era contestata de gazde, chiar si cele care erau corecte, cum de fapt s-a intamplat in minutul 78, cand Cetatea a deschis scorul dintr-o lovitura libera indirecta, scrie Sportul salajean.

    In prelungiri, Buciumi a dus scorul la 0 – 2, dintr-un penalty, moment in care a mai fost eliminat un jucator de la Napradea.

    Batuti in masina personala, care era pe post de vestiar, blocati de 3 masini, arbitrii au dat telefon la 112, dar au fost salvati de un jucator politist. Au fost scene de groază de pe urma carora brigada formata din Fabian Rus – Ionut Cernucan si Alin Pop a avut de suferit. Dupa fluierul final, spectatorii s-au napustit asupra arbitrilor, iar in incaierarea in care au participat si unii jucatori si chiar oameni de ordine, arbitrii au fost bruscati si loviti, in timp ce se indreptau spre masina personala… care era pe post de vestiar! De frica gazdelor, cei trei arbitri s-au blocat in masina si au incercat sa paraseasca terenul, insa masina lor a fost blocata de alte trei masini care apartineau jucatorilor sau spectatorilor din Napradea. Astfel, timp de 15 minute, brigada a fost sechestrata la teren, dar in ciuda apelurilor efectuate la 112, pana la urma salvarea a venit de la un jucator de la Cetatea Buciumi – Daniel Goste (politist de meserie) si cei trei oficiali au putut pleca spre Zalau.

    Sursa: sportulsalajean.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE