More

    Blocurile din Zalău vor avea o altă „față”

    Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, a prezentat, ieri, stadiul proiectelor de reabilitare termică a blocurilor A28, Horea, R, N, M9, M12, P12 şi T1. 
    2
    În acest moment, Primăria Zalău a semnat contracte de finanțare pentru reabilitarea a 25 de blocuri de locuințe, proiectele pentru alte 3 blocuri sunt în evaluare, iar pentru 10 blocuri se pregătesc cererile de finanțare.
    Managerii de proiecte, Radu Nistorescu și Gligore Sabou, au prezentat lucrările care vor fi executate și au atras atenția asociațiilor de proprietari de a respecta angajamentele pe care și le-au luat, respectiv să-și asume responsabilitatea ca amplasamentul pe care urmează să demareze lucrările să fie liber.
    S-a mai precizat că, în 18 decembrie 2013, a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe M9, M12, P12, T1 constituite în asociaţie de proprietari”. Predarea amplasamentului s-a facut în 5 mai 2014. Durata proiectului este de 10 luni, din care 5 luni reprezintă perioada de execuţie a lucrărilor.
    Pentru blocul A28, contractul de finanțare a fost semnat în 20 noiembrie 2013. Proiectul are o durată de 9 luni, din care 4 luni reprezintă perioada de execuție a lucrărilor.
    Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe Horea, R și N din Zalău, se realizează în baza unui contract de finanțare care a fost semnat în data de 4 decembrie 2013. Durata proiectului este de 12 luni, din care 6 luni reprezintă perioada de execuție a lucrărilor.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE