26 April 2018

Candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC, apreciaţi la Carei

Filed under: Locale |

carei-2

Caravana PSD a străbătut întreg oraşul Carei, ocazie cu care a împărţit materiale electorale şi candidaţii au stat de vorbă cu locuitorii orasului. În piaţa din Carei, sloganul campaniei ”Mândri că suntem români!” dar şi obiectivele candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC au fost ascultate cu mare interes de cetăţeni, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu fiind cunoscut în zonă şi apreciat pentru politica europeană pe care o face. De asemenea, premierul Victor Ponta a fost susţinut de un grup de oameni mai în vârstă care au afirmat că “totuşi, Ponta ne-a crescut pensiile şi nu a făcut ca ceilalţi, şi pentru asta vom merge la vot”.

La acţiunea electorală au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei PSD Carei, Ionuţ Oneţ, preşedinta femeilor social-democrate din Carei şi consilier judeţean Rodica Maxi, vicepreşedinţii Organizaţiei PSD Carei şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare şi directorul campaniei electorale pentru scrutinul din 25 mai, Raul Băbţan.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC se plasează pe primul loc în preferinţele românilor pentru alegerile europarlamentare, potrivit rezultatelor sondajului naţional CSCI, desfăşurat în perioada 12-14 mai, 41% dintre respondenţi afirmând că în duminica alegerilor pentru Parlamentul European ar opta pentru candidaţii alianţei.
Florin Dura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *