More

    Concert caritabil “Help Smaranda” la Satu Mare

    smaranda

    Nord Vest TV si Gazeta de Nord-Vest, în colaborare cu Organizaţia Judeţeană de Femei Social-Democrate din Satu Mare şi Filarmonica „Dinu Lipatti”, organizează în această seară, începând cu ora 17.00, un spectacol umanitar dedicat Smarandei Milu Némethi. Smaranda a fost diagnosticată cu o formă rară şi agresivă de cancer pulmonar, maladie care i-a schimbat radical optica şi modul de viaţă. După două luni petrecute prin spitalele româneşti, ea a fost diagnosticată cu “Carcinom Bronhopulmonar ALK pozitiv”, adică cancer la plămâni, în mutaţie genetică foarte rară ALK.

    Din fericire, pentru această mutaţie există şi un medicament citostatic cu acţiune locală care acţionează asupra acestor celule canceroase mutante cu posibilitatea de remisie totală. Medicamentul se numeste Crizotonib 250 mg, tratamentul lunar costând aproximativ 7000 de euro.

    În programul spectacolului vor evolua formaţiile “XXL” şi „Synergy”, dar şi alţi interpreţi, capul de afiş fiind susţinut de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Petrică Mureşan. „Partitura” spectacolului este semnată de Valeriu Ioan, iar Rodica Maxi şi DJ Gaby numărându-se printre realizatori.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE