More

    Concurs județean de majorete, la Zalău

    7

    Duminică, 4 mai, de la orele 15.00 la Zalău va avea loc a V-a ediție a Campionatului Județean de Majorete, eveniment care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, în organizarea Clubului Sportiv “Alegria” și în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport (DJTS) Sălaj.

    Campionatul va avea două secțiuni de concurs – majorete tradiționale și cheerleaders, și peste 250 de concurente, acestea fiind împărțite în 3 categorii de vârstă: cadete (6-11ani), junioare (12-14 ani) și senioare (peste 15 ani).

    În cadrul competiției sunt înscrise echipe de la Școala Gimanziaală „Gheorghe Lazăr” Zalău, Școala „Mihai Eminescu”, Liceul Reformat „Ady Endre”, Palatul Copiilor, Colegiul Național „Silvania” și Clubul Sportiv “Alegria”, toate din Zalău, și echipa de majorete tradiționale „Top Dance” Jibou, aparținând Clubului Sportiv „Alegria”.

    În cadrul programului extracompetițional, pe scenă vor urca elevi ai Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, formația de dans clasic „Arabesque” și „Nimfele Daciei”.

    Campionatul Județean de Majorete reprezintă, în acest an, o ocazie pentru organizatori de a desfășura, în colaborare cu Centrul de copii Cehu Silvaniei, o strângere de bunuri pentru cei 114 copii aflați în îngrijire. Dintre aceștia, cei 30 de copii cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani au nevoie și de lapte praf și scutece. Organizatorii vor amenaja un loc special pentru colectarea bunurilor. Orice donație este binevenită.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE