17 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Dan Fleşeriu, campion cu CSM… Târgovişte

Filed under: Sport |

fleseriu1

După cinci sezoane petrecute la Satu Mare ca antrenor la CSM, Dan Fleşeriu a ajuns în toamna anului trecut pe banca celor de la CSM Târgovişte.A avut un început ezitant de sezon , CSM Târgovişte a terminat pe locul trei în sezonul regulat iar apoi a pierdut în semifinalele Cupei României.

S-a răzbunat însă pe final de sezon când de pe trei a ajuns să cucerească titlul după ce în semifinale a învins CS U Alba Iulia iar în finală a trecut cu 3-1 la general de ICIM Arad. Pentru Dan Fleşeriu este primul titlu de campion din carieră, iar CSM Târgoviște și-a trecut în palmares al 11-lea său titlu naţional!

Cu Dan Fleşeriu pe bancă, CSM Satu Mare a cucerit două titluri de vicecampioană a ţării, două medalii de bronz, a jucat două finale de Cupa României, un loc trei în Liga Europei Centrale şi o participare cu două victorii în FIBA Europe Cup.
Cristian Stan

One Response to Dan Fleşeriu, campion cu CSM… Târgovişte

  1. Felicitari d-le Fleseriu! Nu a-ti trait degeaba atatia ani in acest frumos sport! Pacat ca nu a-ti reusit sa aduceti un titlu si la Satu Mare dar este aproape imposibil avand in vedere logistica si toate celelelalte lucruri care stau in spatele unei viitoare campioane! Felicitari inca odata si mult succes in continuare!

    Un fan
    9 May 2014 at 06:44
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *