More

    Desant PSD în comuna Tarna Mare

    tarna

    Membrii Partidului Social Democrat, atât din comună cât şi din judeţul Satu Mare, au străbătut sâmbătă satele comunei Tarna Mare pentru a susţine candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai. Aflându-se în campanie electorală membrii PSD au discutat cu cetăţenii, au împărţit materiale electorale şi au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua scrutinului arătând importanţa votului şi sprijinul pentru candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare. Cetăţenii din comuna Tarna Mare au fost impresionaţi de discuţiile avute cu reprezentanţii PSD-ului, afirmând că sunt români adevăraţi şi îşi vor face datoria de cetăţeni europeni.

    Sub sloganul “Mândri că suntem români!” şi “România puternică în Europa!’’, membrii PSD au convins cetăţenii din Tarna Mare să se prezinte la vot pe 25 mai şi să voteze candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

    Din cinci în cinci ani, cetăţenii Uniunii Europene îşi aleg reprezentanţii în Parlamentul European, instituţie ai cărei membri sunt aleşi în mod direct şi care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE