19 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

Duşa, despre declaraţiile lui Rogozin: România nu este ameninţată din punctul de vedere al securităţii

Filed under: Politic |

1

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a fost întrebat, miercuri, despre recentele declaraţii ale lui Dmitri Rogozin, el răspunzând că România nu este ameninţată, iar dacă va exista o tentativă a Rusiei de a intra în spaţiul aerian românesc, se vor aplica măsurile stabilite la nivel NATO şi UE.

“Din punct de vedere al securităţii naţionale România nu este ameninţată în niciun fel, iar dacă va exista o tentativă a Federaţiei Ruse de a intra în spaţiul aerian românesc, ţara noastră va aplica măsurile care se vor dispune la nivelul Uniunii Europene şi al NATO”, a afirmat ministrul Apărării.

Duşa a participat la la expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2014.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat România că nu i-a permis avionului său, la solicitarea Statelor Unite, să se întoarcă la Moscova prin spaţiul aerian românesc, în drum dinspre regiunea separatistă moldoveană Transnistria, unde a participat vineri la parada militară organizată de Ziua Victoriei asupra naziştilor.

One Response to Duşa, despre declaraţiile lui Rogozin: România nu este ameninţată din punctul de vedere al securităţii

  1. credeti ca in caz de conflict cu rusia se va implica UE,NATO ca ar intra in conflict cu rusia pentru o tara fost comunista,vezi cazul ucrainei unde au fost semnate tratate internationale semnat de SUA-RUSIA pentru garantarea integritati teritoriale al ucrainei in 1990 si ce sa intamlat ,rusia a calcat in picoare tot ce a semnat.

    guru
    18 May 2014 at 18:28
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *