More

    Eveniment / Satu Mare, din nou pe circuitul tenisului juvenil

    IMG_4361

    Duminică la baza sportivă Match Point din Satu Mare a avut loc un turneu de tenis rezervat copiilor, în cadrul circuitul Tenis 10, sub egida Federaţiei Române de specialitate. Organizator principal a fost Antonia Panas, de la ASC “Tenisul pentru tine“, fostă tenismenă care pregăteşte la cocheta bază sportivă, proaspăt renovată, copiii care doresc să se iniţieze în tenisul de câmp. Au participat peste 40 de tineri tenismeni, între 5 şi 10 ani din Satu Mare, Baia Mare şi Zalău, la trei categorii: roşu, portocaliu şi verde.

    La prima categorie podiumul a fost completat în întregime de sătmăreni, pe primul loc s-a clasat Alex Lucaciu, pe doi Fabian Csikai, pregătiţi de Antonia, respectiv pe trei Mara Butean (antrenor Adi Taşcu), iar pe patru s-a clasat Alesia Taşcu tot din Satu Mare.

    La “portocaliu“ s-a impus Alex Firizan din Baia Mare, pe doi a terminat Marc Lobonţ, pe trei Cristian David, iar pe patru Darius Moldovan, toţi din Satu Mare – antrenor Antonia Panas.

    La categoria verde a câştigat tot un băimărean, Raul Pop, urmat de Alexandra Puşcaş din Baia Mare, podiumul fiind completat de Dominik Mihali din Satu Mare, în timp ce pe locul patru s-a clasat Tania Răcăuţan (Satu Mare).

    Din cele declarate de Antonia, clubul are o colaborare excelentă cu FRT, iar preşedintele George Cosac a promis că va efectua o vizită la Satu Mare.

    “A fost o zi lungă şi grea, dar mă bucur că am avut o participare atât de numeroasă. Vom continua să iniţiem copiii în acest sport minunat care are tradiţie în oraşul nostru“, a spus Antonia Panas.

    În plus, clubul “Tenisul pentru tine“ s-a înscris într-un program al FRT, “Tenisul în şcoală“, ce presupune promovarea acestui sport nobil printre copii.

    În final să mai spunem că baza Match Point are o nouă faţă, s-au renovat vestiarele, suprafeţele de joc, terasa arată impecabil, iar oamenii de acolo sunt adevăraţi profesionişti.
    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE