18 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Încă o înfrângere pe final!

Filed under: Sport |

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au încheiat sezonul de liga a 2-a cu o nouă înfrângere. Elevii lui Istrat,e au pierdut la Craiova în ultimele 5 secunde de joc, oltenii reuşind să înscrie la ultima aruncare a lor!

Antrenorul sătmărenilor, Nicolae Istrate compară CSM-ul cu … finalista Europa League, Benfica!!! “ Suntem blestemaţi ca şi Benfica. Pierdem al treilea meci în ultimul minut”, spune Istrate care e supărat şi pe oficialii FRH ce nu au anunţat încă programul şi calendarul pentru sezonul viitor. “Încă nu luăm vacanţă. Ne pregătim până ştim sigur ce se va întâmpla de la toamnă”, a mai spus Istrate.

Pentru CSM au evoluat la Craiova: Mureşan-7 goluri, Mateş-6, Morar-3, Ungar-3, Ciaca -2, R.Pop-1, A.Pop-1, Tătăran-1, Santeiu, Cioroiu şi Pogyină.

CSM Satu Mare încheie un sezon fără prea mari reuşite, echipa lui Istrate reuşind să învingă de două ori doar formaţiile de juniori din partea a doua a clasamentului iar cu formaţiile din top 5 au obţinut câte un succes doar cu Făgăraş şi U Cluj, în rest înfrângeri pe linie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *