More

    Ion Iliescu: „Crin Antonescu este o LICHEA, şi-a încheiat cariera politică”

    6

    “O lichea şi un om lipsit de substanţă”, îl descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care susţine că şi-a încheiat cariera politică din cauza jocului pe care l-a făcut la europarlamentare.

    Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a caracterizat pe liderul PNL, Crin Antonescu, drept o “lichea” a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obţinut de liberali la europarlamentare. Crin Antonescu nu a putut fi contactat până la această oră pentru o reacţie.

    “Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat în exclusivitate pentru gândul Ion Iliescu, care a adăugat că Antonescu este o dezamăgire pentru el.

    Liderul PSD şi-a continuat atacul la adresa lui Crin Antonescu pe care l-a acuzat de inconsecvenţă, inconsistenţă şi lipsit de creier politic.

    Aşa s-a manifestat şi ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat”, şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

    Iohannis o variantă superficială pentru preşedinţie

    Nici Klaus Iohannis, prim-vicepreşedinte al PNL, nu este privit cu ochi mai buni de Ion Iliescu. Întrebat despre o posibilă candidatură a acestuia la prezidenţiale, preşedintele de onoare al PSD nu îi dă şanse acestuia în competiţia pentru funcţia supremă în stat.

    “Iohannis era o variantă superficială, nu avea substanţă ideea Iohannis candidat la prezidenţiale. Nici vorbă să fie candidat la prezidenţiale. E bun pentru Sibiu, mai departe lumea nu l-a văzut nu îl cunoştea şi s-a dovedit fără consistenţă”, a spus pentru gândul Iliescu.

    “Ponta are drumul deschis spre Cotroceni, va fi obligat să candideze”

    Ion Iliescu a lăudat scorul obţinut de Alianţa PSD – PC – UNPR la alegerile europarlamentare, afirmând că este cel mai bun scor obţinut de stânga în Europa.

    “Victor Ponta are drumul deschis spre candidatura la Cotroceni, ceea ce probabil nici nu îi prea convine. Va fi obligat să meargă în cursa prezidenţială. Este omul cu cele mai multe şanse. S-a dovedit un om perseverent , a câştigat rapid în experienţă şi această confruntare deloc simplă a fost să/l lanseze pentru cursa spre prezidenţială din toamnă. Se anunţă ca singurul candidat consistent din partea PSD, a stângii”, a fost mesajul transmis de Ion Iliescu.

    Iliescu: Băsescu şi Udrea, demagogie simplă şi vulgară

    Scorul de 6%, obţinut de PMP, la alegerile europarlamentare, l-au determinat pe Ion Iliescu să spună că tot ce au făcut aceştia  a fost o “scamatorie” care nu a avut succes.

    “Domnul Băsescu şi doamna Udrea s-au dovedit nişte apariţii episodice în viaţa noastră politică. Toată scamatoria lor a demonstrat inconsistenţa oamenilor respectivi, demagogie simplă şi vulgară”, a adăugat preşedintele de onoare al PSD.

    “Ar fi riscant ca PNL să fuzioneze cu PDL, să joace cartea Udrea – Băsescu”

    Ion Iliescu afirmă că este “riscant” pentru PNL să încerce o fuziune cu PDL, să “joace pe cartea lui Băsescu şi Udrea”.

    “Cred că mai sunt şi oameni serioşi în PNL care să gândească la o asemenea perspectivă şi costurile ei. În privinţa refacerii USL, totul ţine de dezbaterea politică internă a PNL în urma acestei experienţe, ar fi bine să se gândească minţi lucide. E un proces acum în PNL cum anume se debarasează de influenţa nocivă a lui Crin Antonescu”, a declarat pentru gândul Ion Iliescu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE