20 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Juniorul a câştigat Cupa AJF 2014

Filed under: Sport |

juniori

Sâmbătă, pe stadionul Someșul a avut loc ultima etapă din cadrul Cupei AJF Satu Mare la fotbal pentru copiii născuți în anul 2005 sau mai mici.

Competiția a fost organizată de compartimentul pentru copii şi juniori din cadrul AJF Satu Mare, iniţiator şi coordonator fiind Sebastian Raţ și s-a desfășurat sub formă de turnee care au fost organizate, pe rând, de cele 6 echipe participante: CS FC Olimpia SM, Il Calcio SM, Juniorul SM, LPS SM (Negrești), Primavera SM şi Kinder Carei.
Ultima etapă a competiției a fost câștigată de echipa Juniorul SM care s-a impus in toate cele 5 meciuri disputate sâmbătă.

De altfel, pe parcursul competiției, echipa Juniorul a câștigat toate cele 6 etape ale Cupei AJF Satu Mare, fiind și singura echipă care a câștigat toate meciurile din cadrul competiției. Pe locul doi s-a clasat LPS SM (Negrești), locul trei a fost ocupat de CS FC Olimpia SM, locul patru a revenit echipei Il Calcio SM, pe cinci s-a clasat FC Kinder Carei, în timp ce pe ultimul loc s-a clasat Primavera SM. La sfârșitul competiției copiii au primit cupe, medalii, diplome și câte o… înghețată din partea organizatorilor.
Cristian Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *