19 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

La Satu Mare vine liderul

Filed under: Sport |

Sâmbătă, handbaliştii de la CSM Satu Mare întâlnesc pe teren propriu liderul CSM Oradea. Oaspeţii de mâine nu au pierdut nici un meci până acum în Divizia A, însă s-ar putea ca sezonul viitor să îi găsim tot în eşalonul secund. Se pare că bihorenii nu vor putea găsi resurse financiare care să acopere un buget decent pentru Liga Naţionlă, iar în aceste condiţii echipa va renunţa la promovare.

Chiar dacă va fi greu, formaţia sătmăreană este decisă să furnizeze prima înfrângere a orădenilor, în cadrul penultimei etape din acest sezon. Antrenorul Nicolae Istrate este optimist, deşi are trei jucători incerţi: portarul Cioroiu dar şi jucătorii Jurj şi Santeiu.
În ceea ce priveşte situaţia lui Chira, după multele derapaje din acest an şi atitudini care nu fac cinste unui sportiv de performanţă, conducerea clubului a decis să renunţe la serviciile sale. Astfel, acesta a predat zilele trecute echipamentul şi a primit dezlegare să plece. Partida dintre CSM Satu Mare şi CSM Oradea este arbitrată de brigada bistriţeană Chiriac/Vlasa şi va începe la ora 11.00.
Dani C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *