More

    Nagy Szabolcs, de la UDMR, şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2

    nagy

    Candidatul UDMR Satu Mare, Nagy Szabolcs, şi-a depus ieri, la Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare, candidatura pentru mandatul de parlamentar în Colegiul nr. 2. Printre membrii staff-ului său de campanie, care l-au însoţit la depunerea candidaturii, s-au aflat senatorul Pataky Csaba, deputaţii Kereskenyi Gabor şi Erdei D. Istvan, dar şi fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, sau fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes.

    Nagy Szabolcs a fost ales prin vot democratic în cadrul partidului să fie candidatul UDMR pentru Colegiul 2, acesta ocupând funcţia de preşedinte executiv al UDMR Satu Mare. Candidatul este în vârstă de 31 de ani, căsătorit şi are experienţă în domeniul comunicării şi relaţia cu presa, precum şi în ceea ce priveşte problemele administraţiei publice locale. După depunerea candidaturii, Nagy Szabolcs a declarat că-şi doreşte să câştige mandatul de deputat. ”Colegiul 2 nu a avut niciodată reprezentant câştigător după rezultatele finale la Camera Deputaţilor. În 2008, am reuşit să câştigăm prin numărul de voturi acest colegiu. Acum nefiind o limită de 50 +1 % sperăm că UDMR va câştiga”, a declarat Nagy Szabolcs.

    Fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că susţine candidatura lui Nagy Szabolcs. ”Eu cred că este de bun augur faptul că Nagy Szabolcs şi-a depus primul candidatura şi sperăm că în 25 mai să fim și primii în acest colegiu. Sunt aici pentru a susține candidatura lui Nagy Szabolcs din două motive: în primul rând că este o echipă a UDMR-ului din care dânsul face parte și în al doilea rând, îl cunosc personal de câțiva ani. Îl cunosc bine, știu că este un om capabil, un tânăr de perspectivă, în același timp este un profesionist și sunt sigur că este ce trebuie județului Satu Mare și al acestui colegiu”, a declarat Cseke Attila.

    Tot ieri şi-a mai depus candidatura şi Laura Bota, care participă la competiţia pentru obţinerea unui mandat de deputat în Colegiul nr. 2 din partea Mişcării Populare. Alături de cea a lui Nagy Szabolcs, acestea sunt primele două candidaturi depuse la Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare din data de 25 mai.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE