21 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Ovidiu Silaghi, prezentat oficial de PSD

Filed under: Locale |

govor---silaghi

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, şi preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Dorel Coica, l-au prezentat ieri, în mod oficial, pe noul membru al PSD Satu Mare şi candidat al Alianţei PSD – UNPR – PC în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, respectiv Ovidiu Silaghi. “Am mare încredere că vom câştiga şi sunt ferm convins că electoratul nostru este fidel după tot ce s-a făcut în judeţul Satu Mare”, a declarat preşedintele Mircea Govor. Liderul PSD a ţinut să le mulţumească tuturor sătmărenilor pentru maniera în care i-au primit pe premierul Victor Ponta şi pe vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin în judeţ, mulţumiri speciale îndreptându-se înspre primarii PSD, de care Mircea Govor s-a declarat extrem de mândru. “Le mulţumesc, în mod special, doamnei primar Aurelia Fedorca şi domnului primar Toma Betea, care m-au făcut să mă simt foarte ataşat de zona Oaşului, zona din judeţ în care poţi să le arăţi oaspeţilor ceva, şi mă refer, printre altele, la Sâmbra Oilor şi la staţiunea de la Luna Şes. Sătmărenii au demonstrat că ştiu să fie gazde bune”, a precizat Mircea Govor, care şi-a exprimat încrederea că Victor Ponta va deveni noul preşedinte al României.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Dorel Coica, i-a promis lui Ovidiu Silaghi tot sprijinul echipei pe care o conduce în alegerile parţiale din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. “USL continuă în aceeaşi formulă. Mă bucur că domnul Ovidiu Silaghi este candidatul nostru pentru că are experienţă, am participat la campaniile trecute împreună, iar rezultatele le ştiţi foarte bine. I-am promis sprijin total. Echipa de municipiu va fi alături de dânsul. Ţinând seama de faptul că avem poate peste jumătate din electoratul din Colegiul 2 la nivelul municipiului Satu Mare sunt convins că vom face un scor foarte bun. Îi mulţumesc în mod public domnului Silaghi pentru că dânsul a început acea linie de centură, care se află pe masa Guvernului şi care va fi finanţată”, a precizat Dorel Coica.

Noul membru PSD şi candidat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor din partea Alianţei PSD – UNPR – PC, Ovidiu Silaghi, li s-a adresat celor din conducerea PSD cu apelativul “stimaţi colegi”, în timp ce pe “unii dintre foştii colegi din PNL” i-a acuzat de faptul că au contestat USL. “Am avut două argumente foarte grele în a părăsi PNL după 25 de ani de activitate, eu fiind membru fondator al acestui partid în judeţul Satu Mare sau în a nega rezultatele guvernării USL şi programul de guvernare. Eu am participat la întocmirea programului economic de guvernare al USL. Îmi vine extrem de greu să mă dezic de ceea ce eu am scris cu mâna mea şi am semnat acum patru ani. De aceea consider că USL are un viitor nu numai în judeţul Satu Mare ci chiar în România şi am convingerea că USL se va reface cu certitudine până la alegerile prezidenţiale. Dintre aceste două dileme am ales oricum de a candida pe Colegiul 2, cu atât mai mult cu cât am fost încurajat în această decizie nu de oricine, ci de domnul prim-ministru Victor Ponta, de domnul preşedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, şi de domnul preşedinte pe municipiul Satu Mare, Dorel Coica, cărora le mulţumesc şi am convingerea că vom lucra bine împreună”, a arătat Ovidiu Silaghi.
Ciprian Bâtea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *