16 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Pensionarii sălăjeni și-au prezentat raportul

Filed under: Actualitatea Salajeana |
2
Instituția Prefectului Județului Sălaj a organizat, azi, ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor vârstnice, în cadrul căreia a fost prezentat raportul de activitate al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalău.
În cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic, președintele CARP Zalău, Ioan Ivașcău, a prezentat raportul privind activitatea, pe anul 2013, a organizației pe care o conduce.
Potrivit documentului, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău a avut înscriși, în 2013, peste 9600 de membri, care au beneficiat de diverse beneficii. Astfel, peste 5.200 de membri au beneficiat de împrumuturi, suma totală împrumutată pensionarilor fiind de 11.500.000 lei. Pensionarilor le-au fost acordate si ajutoare neramburasabile, ajutoare de deces dar și servicii medicale gratuite sau la tarife reduse.
Totodată, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău a organizat, anul trecut, pentru membrii săi, diverse activități culturale, sportive și turistice.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *