18 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Ponta:USD va avea candidat la Preşedinţie dacă nu se reface USLPonta:USD va avea candidat la Preşedinţie dacă nu se reface USL

Filed under: Politic |

2

USD va desemna un candidat propriu la alegerile prezidenţiale în cazul în care liberalii nu vor accepta să refacă USL şi să revină la guvernare, după alegerile europarlamentare din 25 mai, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, precizând că nu exclude ca, “la nevoie”, să fie el acel candidat.

El a precizat că există două variante, dintre care principala este refacerea USL şi desemnarea unui candidat comun, împreună cu liberalii, la Preşedinţie, candidat care să fie acea persoană plasată cel mai bine în sondaje, a doua variantă fiind un candidat USD.

“Varianta A, în care eu cred: după 25 mai, o să adreseze o invitaţie oficială PNL de a reveni în USL, la guvernare, şi în baza acordului USL să avem un candidat comun, cel mai bun candidat conform sondajelor. Varianta B: nu se poate acest lucru şi PNL merge singur şi separat, atunci PSD-PC-UNPR vom desemna candidatul care să meargă şi, evident, nu exclud ca, la nevoie, să fiu eu acela”, a spus Ponta la Antena 3.

El a reluat ideea că, dacă va fi preşedinte, persoana desemnată ca prim-ministru nu va fi neapărat din PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *