More

    Premii pentru 30 de sportivi din partea Primăriei

    premiere

    Primăria Satu Mare a organizat ieri la prânz o nouă serie de premieri pentru sportivii care au adus medalii şi au obţinut rezultate remarcabile în această primăvară. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a avut alături ca invitaţi de onoare pe europarlamentarul Corina Crețu și candidatul PSD în Colegiul 2, europarlamentarul Ovidiu Silaghi. Echipa de volei de la LPS, vicecampioană la ONSS, antrenată de Ovidiu Groza şi Adrian Pricop, micii şahişti de la Voinţa Satu Mare pregătiţi de Ciprian Munteanu şi atletul Mark Fisher, pregătit de Marius Glodean, au primit diplome, felicitări şi un plic cu bani.

    “Suntem mândri de voi şi, aşa cum am promis, sportivii care aduc performanţe municipiului Satu Mare vor fi mereu recompensaţi şi sprijiniţi de primărie”, a punctat primarul Dorel Coica.

    Acesta a anunţat că e posibil ca la CSM Satu Mare să fie cooptată şi o secţie de şah. Candidatul PSD în Colegiul 2, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, a mulţumit pentru invitaţie şi i-a felicitat personal pe sportivii şi antrenorii premiaţi, în vreme ce europarlamentarul Corina Creţu s-a arătat încântată să se afle în preajma acestor campioni, excelenţi ambasadori ai Sătmarului.

    La eveniment au mai fost prezenţi viceprimarul Radu Roca, city-managerul Dan Băbuţ şi conducători de cluburi din municipiu şi bineînţeles familiile sportivilor premiaţi.

    Cirstian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE