19 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

Răzbunarea elevilor lui Nicolae Istrate

Filed under: Sport |

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au dorit să demonstreze că înfrângerea de pe teren propriu din tur cu Făgăraşul a fost un accident şi au reuşit acest lucru. Ieri s-au impus de această dată în deplasare la Făgăraş, cu 26-23, la pauză 15-12.“Felicit întreaga echipă, băieţii s-au dăruit şi au câştigat un meci al orgoliilor. Am vrut să demonstrăm că în tur am pierdut nemeritat, a fost un accident, Făgăraşul câştigând atunci cu aportul arbitrilor“, a spus după meci antrenorul Nicolae Istrate.

Aşadar, handbaliştii de la CSM au făcut un meci senzaţional ieri la Făgăraş, controlând partida de la un capăt la altul. Mai mult, în minutul 36, gruparea sătmăreană a condus pe tabelă cu 20-14, cea mai mare diferenţă a întâlnirii.

Au marcat pentru CSM Morar 9 goluri, Mureşan 7, Ciaca şi Ungar câte trei, Clipea două, Mateş şi R. Pop câte unul, iar Pogynă a avut 18 parade. Au mai intrat Cioroiu, A. Pop, Tătăran, Santeiu şi Varga.

Urmează o pauză de două săptămâni, în care campionatul se întrerupe, însă CSM ar putea evolua sâmbătă, pe teren propriu de la ora 11.00, în compania celor de la Oradea, dacă FR de Handbal va admite această cerere a grupării sătmărene.
D. Chiorean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *