19 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

ROMÂNII AU TALENT: Cine sunt “Brio Sonores”, câştigătorii premiului de 120.000 de euro

Filed under: Life |

4

Brio Sonores, trupa de opt tineri din Chişinău, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, au fost desemnaţi câştigătorii finalei seonului 4 al show-ului “ROMÂNII AU TALENT”, de la Pro TV. Cei opt cântăreţi, originari din Republica Moldova, au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Pentru băieţii de la BRIO SONORES, finala a fost „cea mai mare minune din viaţa” lor.

“A fost un vis, doar 10% credeam că se va împlini. Sunt prea mulţi talentaţi. Este cea mai mare minune din viaţa noastră. Este cea mai are experienţă pe o scenă, pe cea de la ROMÂNII AU TALENT. Suntem emoţionaţi şi le mulţumim părinţilor, rudelor şi celor care cred în noi, le mulţumim din suflet”, au declarat muzicienii pentru Ştirile ProTV.

Marii câştigători ai show-ului ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4, plănuiesc să plece într-un turneu prin România şi Republica Moldova.

“Am crescut mult profesional şi individual. Am avut multe de învăţat de la acest show. ROMÂNII AU TALENT  este o catapultă pentru viitor, este ca o poartă pentru ca lumea să ne audă, să transmitem mai departe ce vrem noi pentru public. Urmează noi surprize. Vom pregăti un foarte mare concert, cu cele mai frumoase cântece, melodii”, au explicat membrii grupului Brio Sonores.

Formaţia BRIO SONORES s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi”, de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, iniţial fiind un cor bisericesc. Ulterior însă, BRIO SONORES a început să abordeze şi alte genuri muzicale.

„Am fost cor bisericesc, chiar şi acum cântăm la Mănăstirea Horeşti – Sfântul Cneav Vladimir în fiecare duminică şi ţinem mult la acest gen de muzică”, au povestit ei. „Nu abordăm însă doar acest stil, abordăm mai degrabă pop-opera, o operă mai lejeră care a prins la public. Ne vom strădui toată viaţa ca prin intermediul muzicii bisericeşti să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru această şansă. Practic, ne-a arătat o minune”, au mai spus băieţii de la BRIO SONORES.

„Vom încerca toate stilurile, toate sunt frumoase, dar la muzica bisericească nu vom renunţa niciodată. Datorăm totul lui Dumnezeu”, au mai spus muzicienii din Brio Sonores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *