More

    Sarabandă de accidente în weekend în judeţ

    accident1

    Cinci persoane au ajuns la spital, după ce au fost victime ale unor evenimente rutiere produse în weekend-ul trecut pe raza judeţului Satu Mare. Primul accident a avut loc vineri seara pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, unde Emilian P., în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul Daewoo condus regulamentar de către Cosmin O., în vârstă de 37 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Cosmin O. şi a pasagerei Olga O., în vârstă de 45 de ani, ambii din Satu Mare.

    Un alt eveniment rutier s-a produs sâmbătă pe DJ 109L, în localitatea Gherţa Mică, în cadrul căruia Vasile R., în vârstă de 70 de ani din localitate, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe partea carosabilă, pe fondul neatenţiei, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism marca Renault care circula din sens opus, condus regulamentar de Ioan D., în vârstă de 37 de ani, din localitatea Tur. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

    Cel de-al treilea accident a fost înregistrat pe raza localităţii Vezendiu, unde Nicolae M., în vârstă de 28 de ani din localitatea Portiţa, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, l-a accidentat grav pe minorul P. A, în vârstă de 5 ani din localitate, care circula imprudent cu bicicleta şi s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean II Satu Mare cu fractură de craniu.

    Pe strada Botizului din municipiul Satu Mare s-a produs sâmbătă seara cel de-al patrulea eveniment rutier, în cadrul căruia Robert B., în vârstă de 20 de ani, din Turulung, care conducea un autoturism marca Mercedes, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, l-a accidentat grav pe Martin L., în vârstă de 55 de ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE