More

    Se cunosc finalistele

    liga-4

    Penultima etapă a Ligii a IV-a, programată miercuri, a lămurit situaţia la vârful celor două serii. Apa s-a impus la Olimpia II şi a câştigat seria A, iar Oarul a întors soarta derby-ului cu Vetişul şi a rămas pe primul loc în seria B. Astfel, meciurile din ultima etapă nu mai pot schimba soarta finalei în care se vor întâlni Victoria Apa şi Someşul Oar.

    Practic un singur meci cu miză a mai rămas de disputat în ultima rundă, cel dintre Doba şi Olimpia II, cele două formaţii se luptă pentru locul şase în seria A, ultimul care duce în Liga a IV-a de elită. Doba are doar varianta victoriei, în vreme ce Olimpia II se poate gândi şi la o remiză deoarece în caz de egalitate de puncte ar avea avantajul victoriei din tur, 3-0. Rămâne de văzut care va fi şi situaţia retrogradatelor, în condiţiile în care aşteptăm şi o eventuală promovare a campioanei în Liga a III-a, caz în care s-ar elibera un loc în eşalonul al patrulea de elită.

    În privinţa etapei de miercuri, înafara derby-urilor de pe Olimpia şi Someşul, de remarcat şi egalul reuşit de Luceafărul lui Cosmin Iuhas în duelul cu şvabii din Cămin.

    Seria A
    Botiz- Crucisor 5-0
    Dorolt – Paulesti 3-2
    Medies – Odoreu 2-3
    Lazuri – Orasu Nou 0-5
    Micula- Babta 3-0
    Caraseu – Doba 1-8
    Olimpia II SM- Apa 1-2
    Negresti – Livada 3-2

    Seria B
    Foieni – Moftinu Mic 2-2
    Decebal – Camin 1-1
    Sanislau – Andrid 5-2
    Ciumesti – Piscolt 2-0
    Moftinu Mare – Urziceni 2-1
    Tasnad – Capleni 6-1
    Berveni – Petresti 5-0
    Oar – Vetis 3-2

    Untitled-1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE