21 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Social-democraţii au igienizat Taberele Şcolare

Filed under: Locale |

tsd

Cu ocazia zilei de 1 Mai, Organizaţia Municipală a PSD Satu Mare, cu dedicarea totală a TSD şi a câtorva membre OFSD, a organizat ieri o acţiune de ecologizare la Taberele Şcolare din municipiul Satu Mare. Ţinând cont de faptul că la Taberele Şcolare se organizează activităţi extraşcolare, de către elevii şi tinerii din Satu Mare şi nu numai, PSD a considerat că este momentul să ofere sprijin DJTS-ului pentru ecologizarea curţii întinse pe o suprafaţă de două hectare.

Cu această ocazie s-a tuns iarba, s-au văruit copacii şi dalele de delimitare a trotuarelor, s-au măturat zonele betonate, iar la final s-a servit o cafea şi un pahar de suc. Tinerii sociali-democraţi au dat dovadă încă o dată că sunt interesaţi de lucrurile bine făcute, de curăţenia şi locurile dedicate tinerilor, iar hărnicia lor a fost apreciată şi de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, cât şi de preşedintele şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, primarul municipiului Satu Mare, dr.Dorel Coica, şi viceprimarul dr. Radu Roca, care au muncit cot la cot cu echipa tânără.

One Response to Social-democraţii au igienizat Taberele Şcolare

  1. Fara a avea vreo implicatie politica, daca tineti cu adevarat la minunatul spatiu verde din zona Tabere Satu Mare, va rog sa imi votati proiectul Primul pas, Satu Mare, domeniul mediu, initiator Ana Apan, care a intrat in competitia Idei in Tara lui Andrei, iar voturile dumneavoastra conteaza 40%. E un pic dificil pana va creati cont, dar nu e imposibil. Toate detaliile proiectului le gasiti pe http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-… Multumesc din suflet!

    ana apan
    2 May 2014 at 12:10
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *