More

    Stau lângă cine trebuie, o să fiu alături de Radu

    ponta-mazare

    Premierul Ponta s-a aflat, joi, alături de Radu Mazăre, în cartierul “Henri Coandă” din Constanţa, spunându-le celor câteva sute de oameni adunaţi că merită să îi strige numele primarului şi că îi va fi alături acestuia, încheind cu sloganul din 2012: “Mazăre la primărie, Băsescu la puşcărie”. Premierul a mers în cartierul de locuinţe sociale “Henri Coandă” din Constanţa împreună cu primarul Radu Mazăre, ei fiind întâmpinaţi de câteva sute de oameni, locuitori ai cartierului.

    Mazăre şi Ponta le-au vorbit oamenilor de pe o scenă amenajată în mijlocul cartierului de blocuri, adresându-se mulţimii de la microfoane. Primarul le-a promis celor prezenţi că va mai construi 1.000 de locuinţe pentru sărmani, el fiind aplaudat şi aclamat de mulţime. “Am venit ca să vadă şi domnul prim-ministru cum este cartierul şi care sunt oamenii care stau aici. Şi mai ales să-i spun că vom termina acest cartier în ciuda tuturor greutăţilor. Vom mai construi încă 16 blocuri şi o mie de unităţi locative ca să terminăm cu toţi cei care stau pe drumuri, cu toţi amărâţii, nevoiaşii şi bolnavii care nu au bani să-şi plătească chiriile scumpe. O să mai băgăm în case încă 3.000, 3.200 de oameni şi în Constanţa nu va mai exista nimeni care să nu aibă un acoperiş deasupra capului”, a spus Radu Mazăre. El le-a promis musulmanilor care locuiesc în cartier că le va construi o geamie, în zonă fiind deja ridicată o biserică ortodoxă unde Radu Mazăre a fost să ia lumină în noaptea de Înviere.

    La rândul său, premierul Victor Ponta a spus că a venit să îi mulţumească lui Mazăre pentru ceea ce a făcut, îndemnându-i pe oameni să îi scandeze numele.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE