18 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Talna și-a revenit după pauză

Filed under: Sport |

meci-liga4

Cu siguranță că cel mai interesant meci al etapei de miercuri din liga a 4-a s-a jucat la Dorolț între două dintre cele mai bune echipe ale seriei A.

După ce au învins la Micula și au schimbat liderul seriei, elevii lui Estinca și-au dorit să își mai treacă în cont o nouă ispravă și să bată Talna Orașu Nou, formație ce e considerată una dintre candidatele la titlu.

Iar meciul a început perfect pentru gazde. În minutul 3 Jakkel a centrat perfect de pe dreapta și, venit lansat Nandor Mester a deschis scorul din 4m.

A urmat o serie de trei ratări incredibile cu Jakel în prim-plan, gazdele dominând de o manieră categorică prima repriză. Cum era oarecum firesc a venit și golul de 2-0. În minutul 45, scăpat de la limita ofsaidului, Lihet l-a surprins pe portarul gazdelor cu un lob în vinclu de la 25m.

Talna se trezește abia în prelungirile primei reprize și Cristi Cozma reduce din diferență la o bâlbâială a apărătorilor de la Dorolț.

Certați zdravăn la vestiar de antrenorul Dacian Nastai , jucătorii de la Orașu Nou își aduc aminte că au ca obiectiv câștigarea titlului și încep să joace și ceva fotbal. Erdei Sandor egalează rapid în minutul 48 cu o reluare la colțul scurt , apoi cu senegalezul Moussa pe post de servant, Bârle își începe recitalul și finalizează perfect două contraatacuri de manual. 2-3 în minutul 61 și 2-4 în minutul 70.

”S-a văzut pregătirea fizică superioară pe care o facem. La acest nivel contează mult că noi ne antrenăm măcar de două ori pe săptămână, în vreme ce alții se întîlnesc abia la meci. Se simte o oarecare presiune și de aici și jocul mai slab din prima repriză” a spus la final antrenorul celor de la Talna, Dacian Nastai, care recunoaște că după ce a câștigat cupa anul trecut acum și-ar dori o calificare în finala campionatului. Dacă la gazde, Jakkel s-a remarcat în prima parte, la oaspeți pe lângă Bârle, senegalezul Moussa a arătat calități și potențial. Partida a fost arbitrată excelent de trioul Kovacs Szabolcs, Neichi Sergiu și Dănuț Costea.

Cu acest succes Talna rămâne pe poziția a doua a clasamentului în vreme ce Recolta Dorolț pare a avea asigurată calificarea în liga a 4-a de elită pentru sezonul viitor!

Recolta Dorolț: Daniel Oșan – Arnold Drumar, Sandor Mester, Florin Coman, Mircea Petric, Jozsef Vegan, Nandor Mester, Cristian Mașlinca, Ionut Lihet, Daniel Jakkel, Eduard Bob. Rezerve: Alexandru Viski, Richard Szilagyi, Gheorghe Mocanu, Mihai Bumb, Istvan Kovacs, Alexandru Vincze.

Talna Orașu Nou: Iosif Barna – Ruben Cseh, Călin Crăciun, Stelian Câmpan, Attila Pajzos, Moussa Naig, Sandor Erdei, Alin Lung, Cristian Cozma, Bogdan Bîrle, Tamas Magdas. Rezerve: Marcel Smuczer, Janos Bute, Daniel Ignat, Khadim Der Serighe, Attila Kovacs, Matyas Erdei, Attila Istvanfi.

Seria A
Odoreu – Negrești 3-5
Apa – Cărășeu 5-1
Botiz – Livada 3-0
Medieș – Doba 0-4
Olimpia II – Lazuri 7-2
Păulești – Micula 0-2
Babța – Crucișor 6-0
Dorolț – Orașu Nou 2-4

Seria B
Andrid – Oar 0-6
Petrești – Tășnad 3-6
Foieni – Vetiș 0-4
Sanislău – Căpleni 2-3
Berveni – Ciumești 3-0
Cămin – Moftinu Mare 3-3
Urziceni – Moftinu Mic 0-0
Decebal – Pișcolt 2-0

Untitled-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *