26 April 2018

Terenul din Petin suspendat şase etape

Filed under: Sport |

După fiecare etapă din fotbalul judeţean, Comisia de Disciplină din cadrul AJF-ului analizează şi sancţionează actele de indisciplină petrecute pe terenurile de fotbal.

Astfel, după incidentele de la meciul de juniori dintre Unirea Păuleşti – AS Livada, întrerupt după prima repriză deoarece un grup de spectatori localnici au pătruns pe terenul de joc agresând un jucător oaspete, Comisia a decis suspendarea terenului de joc de la Petin pentru şase etape şi amendarea cu 500 de lei. Decizia nu este definitivă deoarece echipa din Păuleşti a contestat la Comisia de Apel aceste sancţiuni.
Două partide au fost omologate cu scorul de 3-0. Turul Micula pare în colaps, mai ales că partida de la Negreşti, câştigată de miculeni cu 1-0, a fost omologată cu 3-0 în favoarea negreştenilor pentru folosirea unui jucător în stare de suspendare, Marius Stoian, cu 7 cartonaşe galbene. De asemenea echipa din Hodod nu s-a prezentat la jocul de la Tiream, astfel comisia a amendat echipa cu 300 de lei şi a dat 3-0 pentru gazde.

O etapă de suspendare a primit şi Sergiu Lauran de la Someşul Cărăşeu după eliminarea din jocul cu Dorolţul, pentru cumul de galbene.
Dani C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *