15 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

Terenul din Petin suspendat şase etape

Filed under: Sport |

După fiecare etapă din fotbalul judeţean, Comisia de Disciplină din cadrul AJF-ului analizează şi sancţionează actele de indisciplină petrecute pe terenurile de fotbal.

Astfel, după incidentele de la meciul de juniori dintre Unirea Păuleşti – AS Livada, întrerupt după prima repriză deoarece un grup de spectatori localnici au pătruns pe terenul de joc agresând un jucător oaspete, Comisia a decis suspendarea terenului de joc de la Petin pentru şase etape şi amendarea cu 500 de lei. Decizia nu este definitivă deoarece echipa din Păuleşti a contestat la Comisia de Apel aceste sancţiuni.
Două partide au fost omologate cu scorul de 3-0. Turul Micula pare în colaps, mai ales că partida de la Negreşti, câştigată de miculeni cu 1-0, a fost omologată cu 3-0 în favoarea negreştenilor pentru folosirea unui jucător în stare de suspendare, Marius Stoian, cu 7 cartonaşe galbene. De asemenea echipa din Hodod nu s-a prezentat la jocul de la Tiream, astfel comisia a amendat echipa cu 300 de lei şi a dat 3-0 pentru gazde.

O etapă de suspendare a primit şi Sergiu Lauran de la Someşul Cărăşeu după eliminarea din jocul cu Dorolţul, pentru cumul de galbene.
Dani C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *