More

    Transfer / Gardoş spre AS Roma

    gard

    Transferat in 2010 de la Concordia Chiajna, in schimbul a doar 150 de mii de euro, si necunoscut publicului, satmareanul Florin Gardos este acum unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai Stelei.
    Ajuns la 25 de ani, titular in apararea Stelei in ultimii trei ani, unde a reusit de fiecare data sa aiba evolutii apreciate, fie ca a jucat alaturi de Vlad Chiriches sau de Lukasz Szukala, fundasul central este acum monitorizat de echipe si de antrenori importanti ai Europei.

    Cu peste 80 de aparitii in tricoul Stelei si cu 3 goluri marcate, dar si cu 12 convocari la nationala mare a Romaniei, Florin Gardos este vazut de stelisti ca fiind urmatorul produs de export, cel care ar putea aduce in conturile clubului o suma deloc de neglijat. Italienii anunta: “AS Roma il considera cea mai buna optiune”.

    “Romanul este o optiune buna pentru apararea Romei, mai ales ca despartirea de Mehdi Benatia este iminenta. Este inlocuitorul perfect!”, anunta Il Messagero.

    Gardos este pentru prima data pe lista celor de la AS Roma.

    Fundasul Stelei este cautat de mai multa vreme de cluburile mari, mai ales ca aparitiile sale bune au impresionat. Dupa plecarea lui Chiriches la Tottenham, Florin Gardos a devenit un titular obisnuit in centrul apararii Stelei, acolo unde face pereche cu polonezul Szukala.

    Jucatorul campioanei are 25 de ani si este cotat la 2,6 mil. de euro. El joaca la Steaua inca din 2010. Incepand cu 2011, Gardos a adunat si 12 prezente la echipa nationala.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE