19 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

Turul iese din lupta pentru titlu

Filed under: Sport |

oli

Cu o echipă formată din juniorii republicani de la club, pregătiţi de Cristian Popa şi Mihai Sabău, Olimpia II a câştigat detaşat întîlnirea de miercuri cu Turul Micula. Galben-albaştrii s-au impus cu 5-1 şi au scos practic din lupta pentru titlu echipa din Micula.

A fost un adevărat galop de sănătate pentru tinerii jucători sătmăreni care pe lângă cele cinci goluri marcate au mai avut alte şase –şapte ocazii mari.

„ E greu să joci din trei în trei zile. Noi nu ne antrenăm deloc şi asta s-a văzut, nu poţi emite pretenţii în faţa juniorilor care zilnic au două antrenamente”, a spus evident necăjit antrenorul Turului, Milu Petric.

Acesta recunoaşte că şansele de a mai prinde primul loc în seria A sunt minime şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa juniorilor Olimpiei.

„O echipă bună. Vor bate şi Apa şi Doba dacă joacă în formula asta”, a completat Milu Petric.

Olimpia a deschis scorul în minutul 18 prin Donca.Apoi după pauză Micula a egalat prin căpitanul Sandor , acesta transformând elegant în minutul 53 o lovitură liberă de la 18m. Olimpia nu a dezarmat şi s-a năpustit efectiv la poarta oaspeţilor. Şi în minutele 54 şi 55 au dus scorul la 3-1 prin Lucaci şi Bura. Lucaci a marcat pentru 4-1 în minutul 62 pentru ca cireaşa pe tort s-o pună Donca în minutul 86 cu o execuţie elegantă.

5-1 şi Olimpia arată că are o trupă de copii talentaţi şi care abia aşteaptă să facă pasul spre echipa de seniori.

Cu trei etape înaintea finalului, Micula rămâne pe trei în serie A, la şase puncte de lider în vreme ce Olimpia II e pe şase cu 50 puncte.

Olimpia II- Tomşa, Ciul, Nagy, Rus- Paul, Şimon, Lukacs, Donca, Bura, Gulya. Rezerve: Cherecheş, Gindea, Varga, Griszhaber, Chivari.

Turul- Crişan-Bococi, Carosan, Sandor, Pop R.- Petric, Varga, Nemeti, Godje-Szucs, Mike. Rezerve: Duca, Gheţea, Varga R., Ilban, Varga Zs.

Cămin - Vetiş 1-1
Miercuri s-a disputat un meci interesant din cadrul etapei a 27-a, în ceea ce priveşte prima parte a clasamentului seriei B din Liga a IV-a. La Cămin a venit Viitorul Vetiş, într-un duel al formaţiilor care completează podiumul. S-a terminat nedecis, 1-1, rezultat bun dar pentru Someşul Oar care miercuri întâlneşte Vetişul lui Manu Mureşan. Partida se va disputa pe stadionul Someşul din Satu Mare.­

Cămin: Muller – Schlachter, Sasu, Schvarczkopf, P. Tempfli, Obiş, Kiczler, Podină, Varga, Ţineghe, Ciocotişan. Rezerve: R. Istvan, Murvai, Romer, R. Tempfli.

Vetiş: Miclea – M. Pop, Pusta, Cuha, Mureşan, Ursan, F. Pop, M. Pop, Horvath, Briter, Ghiriti. Rezerve: Sabău, Nagy, M. Oros, G. Oros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *