More

    Weekend plin pentru jandarmii sălăjeni

    Jandarmii sălăjeni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, vor fi angrenaţi, în acest sfârșit de săptămână, în mai multe misiuni de ordine publică, la manifestările cultural-artistice care vor avea loc în mai multe localități.
    Astfel, sâmbătă 10 mai şi duminică, 11 mai, jandarmii vor fi prezenţi şi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate cu ocazia „Zilelor Sărmăşagului”.
    De asemenea, duminică, 11 mai, jandarmii sălăjeni sprijiniţi de o subunitate din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, vor asigura  buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de  organizarea celei de a 48- a ediţii a Serbării Pastorale – Măsurişul Oilor” de la Măgura Priei, comuna Cizer.
    Tot duminică, jandarmii vor asigura ordinea publică la manifestările ocazionate de desfăşurarea celei de-a patra ediţii a „Festivalului Minorităţilor Naţionale din Sălaj”, manifestare care se va desfăşura în parcarea publică din spatele Primăriei Municipiului  Zalău.
    Potrivit reprezentanţilor jandarmeriei, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor şi vor executa misiuni pentru prevenirea si combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
    Jandarmii recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care iau cunoştinţă despre savârşirea unor fapte antisociale să sesizeze echipajele de jandarmi, direct sau prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE