18 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

“Balul trandafirilor” – eveniment de mare ţinută la Odoreu

Filed under: Locale |

odoreu

Locuitorii comunei Odoreu au avut parte vineri seară la Căminul Cultural din Odoreu de o distracţie pe cinste la “Balul trandafirilor”, o sărbătoare devenită deja tradiţie. Alături de localnici, la spectacol au participat deputatul Ovidiu Silaghi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, directorul Cancelariei Prefectului şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare, Raul Băbţan, viceprimarul comunei Medieşu Aurit, Radu Iancu, alături de edilul localităţii şi gazda evenimentului, Dumitru Pop. Echipa edilului şef a fost completată de viceprimarul Ionuţ Sarca, consilierul primarului, Marius Ardelean, şi directorul Căminului Cultural din Odoreu, Felician Jurjea. Programul artistic a fost asigurat de artiştii locali Felician şi Joszi, distracţia ţinând până seara târziu.

Un eveniment devenit tradiţie
Localnicii din Odoreu au avut parte vineri seara de un spectacol pe cinste la Căminul Cultural din Odoreu, cu ocazia “Balului trandafirilor”. Pentru a respecta denumirea evenimentului, la fiecare masă participanţii au primit în mod simbolic câte un trandafir de ciocolată, mai ales că în această perioadă înfloresc trandafirii. Cu această ocazie, primarul Dumitru Pop a declarat că doreşte ca acest bal să devină o tradiţie în rândul odorenilor, iar în anii viitori să se serbeze în toată ţara.

Unitatea a adus victoria
Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a felicitat întreaga echipă de la Odoreu pentru rezultatele foarte bune obţinute atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. “La Satu Mare, PSD va continua colaborarea cu PNL, însă nu cu toţi liberalii, ci doar cu cei din echipa lui Adrian Ştef şi Ovidiu Silaghi. Ne bazăm pe organizaţia de la Odoreu, care a avut cu patru voturi mai multe decât cea de la Medieşu Aurit, şi l-a făcut de râs pe Silviu Zetea (primarul comunei Medieşu Aurit – n.r.), întrucât a luat mai puţine voturi şi decât Diaconescu. Iar peste doi ani Radu Iancu va fi noul primar al comunei Medieşu Aurit”, a declarat Mircea Govor. Preşedintele PSD Satu Mare i-a mai felicitat şi pe cei din echipa de la Medieşu Aurit, condusă de Radu Iancu, dar şi pe Mihai Apan, primarul comunei Apa, pentru rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare şi parlamentare.

Recunoştinţă pentru efort
La rândul său, deputatul Ovidiu Silaghi a mulţumit echipei din Odoreu, conduse de primarul Dumitru Pop şi viceprimarul Ionuţ Sarca, pentru faptul că datorită voturilor lor a putut fi reales în Parlamentul României, dar şi echipei din Medieşu Aurit, conduse de viceprimarul Radu Iancu. Viceprimarul Ionuţ Sarca a declarat că la Odoreu funcţionează USL şi că a avut pentru cine să se facă o campanie. Viceprimarul comunei Medieşu Aurit, Radu Iancu, a spus că la toamnă doreşte să îşi ia revanşa, după ce a pierdut cele patru voturi în faţa celor din Odoreu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare, Raul Băbţan, a felicitat puternica echipă de la Odoreu şi, nu în ultimul rând, i-a mulţumit preşedintelui organizaţiei locale de tineret, Marius Ardelean, pentru ideea cu cele o mie de carnete de membru, care au fost înmânate odată cu vizita preşedintelui PSD, Victor Ponta, la Satu Mare. Tot cu această ocazie, primarul Dumitru Pop a mulţumit organizaţiei de femei şi tinerilor care au dus greul în cadrul acestei campanii, întrucât au fost fruntaşi atât în Satu Mare, cât şi în Medieşu Aurit şi Apa, acolo unde era nevoie de ajutorul lor. După care distracţia a continuat până noaptea târziu, când s-a ciocnit o cupă de şampanie şi s-a ţinut un toast, programul artistic fiind asigurat de Felician şi Joszi.

Pavel Prodaniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *