16 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Moftinu Mare-Someşul Oar, azi la Carei

Filed under: Sport |

După ce am aflat echipele calificate în semifinalele Cupei României – faza judeţeană, în curând vom şti şi finalistele. Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Victoria din Carei se joacă prima semifinală, între Gloria Moftinu Mare care a trecut în sferturi de Platanul Marna şi Someşul Oar care s-a calificat după prelungiri în dauna celor de la Voinţa Doba.

Cea de-a doua semifinală, Olimpia 2 Satu Mare-Talna Oraşu Nou se va disputa cel mai probabil în această săptămână, dată care ne va fi comunicată ulterior.

La fel şi în ceea ce priveşte finala Cupei, data urmând să fie stabilită în funcţie de echipele calificate. Dacă Someşul Oar ajunge în finală, aceasta va avea loc săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă, 7 iunie, Oarul întâlneşte Apa în finala Ligii a IV-a, pe stadionul Olimpia.

În ceea ce priveşte finala mică de la juniori, echipa din Cămin a câştigat în faţa Fortunei Căpleni cu 7-6 în urma loviturilor de departajare. Asta după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 3-3. Finala va avea loc sâmbătă, tot pe stadionul Olimpia de la ora 15.00, înaintea finalei de seniori.
Daniel C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *