More

    Record de încasări la Zilele Sătmarului

    coica

    Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul financiar al Zilelor Municipiului Satu Mare. Edilul şef sătmărean a precizat că în acest an s-a reuşit un record de încasări. Concret, cei 200 de agenţi comerciali, care au plătit 17 lei/metru pătrat/zi, au virat în conturile administraţiei locale nu mai puţin de 75.000 de lei, dublu faţă de anul trecut – 80 de agenţi comerciali care au plătit 38.000 de lei – care a fost la acea dată tot un record de încasări.

    “Le mulţumesc tuturor participanţilor care au avut un comportament civilizat, nefiind înregistrate incidente majore. Mulţumesc şi sponsorilor Florisal, Tehnic Asist şi Coca Cola.

    În acest an s-au înregistrat cele mai mari încasări din istoria Primăriei Satu Mare, pentru că toţi au plătit, nu a scăpat nimeni. Nu a mai mers pe cunoştinţe ca şi în alţi ani. Vreau să vă spun că am reuşit să ne încadrăm în cei 250.000 de lei aprobaţi de Consiliul Local”, a declarat primarul Dorel Coica.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE