16 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

Simona Halep s-a calificat în optimi la Roland Garros

Filed under: Sport |

2

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai bună performanţă a româncei la turneul de la Paris.

Halep a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-3, 6-0, pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA, după o oră şi patru minute de joc.

În optimi, Halep va juca în compania învingătoarei din meciul dintre americanca Sloane Stephens (favorita 15) şi rusoaica Ekaterina Makarova (numărul 22).

Pentru calificarea în optimi la Roland Garros, Halep va primi un premiu de 125.000 de euro.

Până în acest an, cea mai bună performanţă a Simonei Halep la French Open a fost turul doi în 2011, când a fost învinsă de australianca Samantha Stosur.

Halep o întâlneşte pe Sloane Stephens în optimile turneului de la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, o va întâlni pe sportiva americană Sloane Stephens, a 15-a favorită şi locul 19 WTA, în optimile de finală de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Stephens a trecut în turul trei, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, de jucătoarea rusă Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *