More

    Licitaţie pentru 17 parcele de teren de la Luna Şes

    7

    Primăria oraşului Negreşti-Oaş scoate pentru a doua oară la vânzare, prin licitaţie deschisă cu strigare,  17 parcele de teren în zona turistică Luna Şes. Licitaţia va avea loc în data de 4 august, la ora 11.00, la sediul Primăriei oraşului Negreşti-Oaş.

    Terenuri pentru spaţii comerciale
    Primăria orașului Negreşti-Oaş scoate la licitaţie un număr de 17 loturi de terenuri în cea mai bună zonă a staţiunii turistice Luna Şes, în zona cuprinsă între schitul mănăstiresc Luna Şes şi baza pârtiei de schi, de-a lungul drumului de acces. Loturile au fiecare câte 20-30 ari şi sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spaţii de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante.
    Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, îşi doreşte ca la licitaţie să participe cât mai mulţi investitori din judeţ, din ţară şi chiar din străinătate. ”Aceste 17 loturi pe care le scoatem acum la licitaţie sunt destinate, în exclusivitate, persoanelor juridice care doresc să investească la Luna Şes. De când ne-am anunţat intenţia s-au interesat multe firme despre oportunitatea de a investi în zonă, ceea ce este un semnal foarte important pentru noi. Sper ca la licitaţia care va avea loc în data de 4 august să participe cât mai mulţi investitori”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.
    Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, situat pe strada Victoriei nr. 95-97, de la Serviciul proiecte și achiziții publice. Informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon 0261.854.845 int.113 sau 105. Persoana de contact: Keresztszegi Niculina – șef serviciu proiecte și achiziții, telefon 0740.084.412; Grigoraș Ioan Radu – secretar, telefon 0745.357.373.

    Alte terenuri în zonă
    De asemenea, în acest an, Primăria Negrești-Oaș va scoate la licitație și terenuri destinate construcției de cabane sau pentru alte activități. Din fondurile care vor fi adunate din vânzarea de terenuri, conducerea Primăriei Negrești-Oaș vrea să finalizeze construcția stațiunii Luna Șes. Proiectul stațiunii Luna Șes prevede finalizarea pârtiei de schi, iar în paralel atragerea de fonduri și demararea unor investiții pentru amenajarea de spații destinate unor sporturi care pot fi practicate în toate sezoanele.
    Primarul Aurelia Fedorca a precizat că mai sunt necesari circa 2 milioane de euro pentru amenajarea pârtiei, a căror lucrări au fost finalizate în proporţie de 70%. “Sperăm că, având ajutorul Consiliului Judeţean şi al Guvernului Ponta, vom reuşi finalizarea acestei investiţii astfel încât în această iarnă să se poată schia”, a mai spus Fedorca.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE