More

    Pensionari din Galaţi şi Oneşti, în vizită la Palatul Administrativ

    pensionari

    Delegaţiile asociaţiilor de pensionari din Galaţi şi Oneşti, alături de cei sătmăreni, au făcut ieri dimineaţă o vizită autorităţilor judeţene din Palatul Administrativ. Aceştia au fost primiţi în sala mică de şedinţe de prefectul Eugeniu Avram, de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, precum şi de viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici. Prefectul Eugeniu Avram le-a urat oaspeţilor un călduros bun-venit, adăugând că acordă tot sprijinul pentru pensionarii din judeţ. “La Satu Mare există o bună colaborare între autorităţile judeţene şi cele locale, pe de o parte, şi asociaţiile de pensionari, pe de altă parte. Ştim că este loc de mai bine, dar sperăm că printr-o bună colaborare, vom reuşi să îmbunătăţim situaţia pensionarilor sătmăreni”, a mai spus prefectul.

    La rândul său, preşedintele Adrian Ştef a arătat că la Satu Mare s-a creat o mare familie a pensionarilor, iar Consiliul Judeţean şi autorităţile judeţene sprijină acţiunile pensionarilor sătmăreni. “Reuşim să conlucrăm bine împreună, stabilim un calendar de evenimente pe care-l sprijinim. Suntem alături de pensionarii noştri pentru că ne dorim să avem o organizaţie puternică pe când vom ieşi şi noi la pensie”, a arătat şi Adrian Ştef. De asemenea, viceprimarul Marcela Papici a declarat că dintre toate schimburile de experienţă la care a participat în ultimii doi ani, cea de ieri i s-a părut cea mai plăcută.
    Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Galaţi, Costică Chihaia, a rămas plăcut surpins de buna colaborare care există între autorităţile sătmărene şi pensionari şi a adăugat că între vârstnicii din Galaţi şi cei din Satu Mare există o bună colaborare, fiind pentru a noua oară la Satu Mare. Totodată, a mulţumit şi autorităţilor judeţene pentru primirea călduroasă şi a promis că va reveni la Satu Mare ori de câte ori va avea ocazia.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE